Liiketila
Liiketila on uusi taiteen ja liikkumisen keskus Helsingissä.
Screen Shot 2018-08-12 at 20.05.44.png

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

Rekisterin nimi

Liiketila Kaisa Hahl Oy:n varausjärjestelmän asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä

Liiketila Kaisa Hahl Oy
Untamontie 8 A 7
00610 Helsinki
p. +358 40 1933 409
kaisa.hahl@liiketila.net

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella asiakassuhteiden hoitamiseen, suoramarkkinointiin ja muuhun yhteydenpitoon. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää omaan tai yhteistyökumppanin kanssa toteutettavaan markkinointiin, jos asiakas ei ole kieltänyt suoramarkkinointia. 

Rekisterin tietosisältö 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: asiakkaan nimi ja yhteystiedot, asiakkaan toimittamat tiedot, asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot, tekniset tiedot järjestelmän käytöstä.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyyden ennen pyynnön käsittelemistä. 

Tarkastusoikeus
Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen
Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus
Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. 

Poisto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. 

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. 

Valitusoikeus 

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. 

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot saadaan asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme myy tai luovuta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa alihankkijoillemme siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen. Henkilörekisterin teknisen ylläpidon toteuttava rekisterinpitäjän yhteistyökumppani voi siirtää henkilötietoja soveltuvan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. Henkilötiedot voidaan säilyttää myös tätä kauemmin, jos sovellettava lainsäädäntö tai sopimusvelvoitteet kolmansia osapuolia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa.

Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle siinä määrin, kun ne osallistuvat tässä selosteessa kuvattujen käyttötarkoitusten toteuttamiseen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot on tallennettu tietojärjestelmäämme. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan nimetyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseen ja joilla on henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Rekisterin tietoja käsittelevät henkilöt ovat salassapitovelvollisia. Kaikkeen henkilötietojen luovuttamiseen liittyy riskejä eikä mikään tekniikka tai prosessi ole täysin turvallinen. Pyrimme käyttämään asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia keinoja henkilötietojen suojaamiseksi.

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Tietosuojaselosteen muutokset

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 12.8.2018