Liiketila innoissaan järjestää

Tanssia & taidetta
Tanssillinen kesäleiri 7-12-vuotiaille koululaisille
17.- 20.6. 2019 klo 8.30-16

Tule mukaan tanssimaan, leikkimään ja ulkoilemaan Liiketilan järjestämälle kesäleirille!

Tällä leirillä tutustutaan tanssiin taidemuotona ja päästään luomaan oma koreografia, joka on mahdollista esittää leirin päätteeksi vanhemmille ja ystäville. Leirin vastuuopettajina toimivat pitkän kokemuksen omaavat koulutetut tanssi- ja taidepedagogit Heini Tuoresmäki ja Kaisa Hahl sekä apuohjaajina nuoria tanssitaiteen opiskelijoita.

Tanssituokioiden lisäksi päivien aikana ulkoillaan, pelataan, leikitään ja piirretään.

Lähialueen ympäristöä havainnoiden kerätään aiheita ja teemoja koreografian tekemiseen. Leiri on pedagogisesti mietitty kokonaisuus ja ohjaajat ovat koko päivän läsnä kaikessa toiminnassa.

Tervetuloa tutustumaan tanssi-ilmaisun maailmaan ja pitämään hauskaa uusien kavereiden kanssa.

liiketila_interior.png

Kurssin hinta 255 € (sis. alv)

Hinta sisältää tanssinopetuksen, lounaan lähiravintolassa sekä pienen välipalan. Osallistujille lähetetään leirikirje kurssin maksamisen jälkeen. Sisaralennus -10% alennuskoodilla: SISARUS

 

Päivän ohjelma:

8.30  ovet auki ja opettajat paikalla, tervetuloa

9.15 -11.00  ohjattua tanssitaiteellista toimintaa: herätellään kehoa leikkien ja venytellen, tehdään koordinaatiota ja motorisia taitoja kehittäviä harjoituksia, opetellaan kuuntelemaan musiikin rytmejä ja melodioita omassa liikkeessä sekä kannustetaan ja rohkaistaan osallistujia monipuoliseen tanssilliseen ilmaisuun

11.30 Lounas lähiravintolassa

12-13 Ulkoilua ohjatusti (sään salliessa)

13-14 Omaa taiteellista työtä taidepedagogien opastuksella

14 .00 Välipala

14.30  Tanssi- ja rentoutustuokio sekä päivän päätös klo 15.30

Lapset tulee hakea klo 16.30 mennessä

Huomioithan että Liiketila ei pysty vakuuttamaan osallistujia, joten huolehdithan voimassaolevista tapaturmavakuutuksista.

Kurssipaikka:

Kurssipaikkana rauhallinen ja inspiroiva Liiketilan studio Helsingin keskustan tuntumassa, Hietalahden torin kupeessa, Lönnrotinkatu 32 D 35. Perille Liiketilaan pääset raitiovaunuilla 6, 7 ja 9 tai kävellen Kampin metroasemalta kahdeksassa minuutissa.

Screenshot 2019-04-22 at 19.06.05.png
 

Kesän 2019 ohjaajina toimivat:

Heini Tuoresmäki

Heini  on Helsingissä toimiva tanssipedagogi ja tanssitaiteilija.

Hän työskentelee monialaisesti tanssin parissa ja yhdistää tanssiin mielellään eri taiteenaloja. Heini on pedagogina innostava ja vuorovaikutteinen, ja pitää tärkeänä yhdessä tekemistä sekä korostaa luovuutta.

Tanssin lisäksi Heini toimii aktiivisesti kulttuurin parissa tuottajana, tapahtumajärjestäjänä, kirjoittajana ja erilaisissa luottamustehtävissä.

Heini on opettanut tanssia lapsille lukuisissa eri tanssiopistoissa, mm. Lahden ja Helsingin tanssiopistoissa. Heinillä on myös omia lastentanssi-ryhmiä, joiden kanssa valmistettiin viime syksynä kokoillan tanssiteos Kanneltaloon.

Kaisa Hahl

Kaisa on Liiketilan perustaja, tanssitaiteilija ja taidepedagogi, jolla yli kahden vuosikymmenen kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä: Hän on toiminut tanssinopettajana tanssiopistoissa sekä tanssitaiteen lehtorina helsinkiläisissä kouluissa Sibelius-lukiossa, Kruununhaan yläasteella sekä Kaisaniemen ala-asteella. Oman yrityksen perustamisen myötä Kaisa kehittää taiteellis-pedagogisia hyvinvointipalveluja työelämään ja toimii tanssipedagogiikan opettajana aikuiskoulutuksessa avoimen yliopiston puolella.

Kaisa arvostaa liikeilmaisun moninaisuutta ja inspiroituu yhä uudestaan ja uudestaan liikkumisen ja tanssin mahdollisuudesta luoda yhteyttä ja luottamusta ihmisten välille.

Nuoret tanssinopiskelijat apuohjaajina

Heinin ja Kaisan ohjauksen lisäksi Tanssia&taidetta -kesäleirillä päästään tutustumaan eri tanssilajeihin Liiketilan kesätyöntekijöiden opastuksella. Liiketilan kesätyöntekijät ovat 17-20-vuotiaita tanssinopiskelijoita.