Työhyvinvointia ja ammatillisen osaamisen syventämistä laulu- ja tanssipedagogeille Jennyn ja Kaisan Oma ääni liikkeessä -kurssilla kesäkuussa 4.-6.6. 2019 klo 10-14.30 Helsingin Kampissa, Liiketilan Lönnrotinkadun studiolla.

Ihana kollegamme!

Aloita kesäsi investoimalla itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Omasta kokemuksestamme tiedämme, että toisinaan opettajantyössä oman kehon ja mielen huomioiminen voi jäädä arjen jalkoihin. Kesäkuun alussa, kevätkauden päättyessä voi olo olla väsynyt tai käydä ylikierroksilla. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden akkujen lataamiseen ja rentoon, mutta tinkimättömään työskentelyyn oman ilmaisun, opettajuuden ja hyvinvoinnin parissa.

Kurssi on suunnattu sekä laulu- että tanssipedagogeille, jotta voimme tutustua lähemmin myös toistemme ilmaisumuotoon ja löytää uusia näkökulmia omaan tekemiseen. Harjoituksissa liikutaan perusasioiden äärellä, joten älä epäröi tanssi- tai laulutaitosi riittävyyttä. Tervetuloa mukaan!

liiketila_interior.png

Kurssille ilmoittautuminen & hinta

1 päivä: 120 €
2 päivää: 220 €
3 päivää: 240 €

 

Kurssipäivän ohjelma

Kurssipäivät aloitellaan rauhallisesti kehoa herätellen ja huomioiden. Virittäytymisen jälkeen kuulostellaan oman luonnollisen äänen tilaa ja houkutellaan sitä lempeästi liikkeeseen.

Päivän työskentely jakautuu seuraavasti

Klo 10-10.50 Herättely ja virittäytyminen päivän teemaan

Klo 11-11.50 Ohjattu oman liikkeen ja äänen tutkimushetki

Klo 12-12.50 Lounas ja kävelytauko

Klo 13-14 Kommunikaatioharjoitus

Klo 14-14.30 Loppurentoutus

Kurssipaikka:

Kurssipaikkana rauhallinen ja inspiroiva Liiketilan studio Helsingin keskustan tuntumassa, Hietalahden torin kupeessa, Lönnrotinkatu 32 D 35. Hietalahden torilla on kirpputori ja hallissa useita lounasravintoloita. Voit myös ottaa eväitä mukaan ja viettää lounastaukosi Liiketilan omalla rauhallisella sisäpihalla (tai sateen sattuessa sisällä). Perille Liiketilaan pääset raitiovaunuilla 6, 7 ja 9 tai kävellen Kampin metroasemalta kahdeksassa minuutissa.

IMG_2327.jpeg
 

Ohjaajat:

Jenny Virkkunen on Helsingissä toimiva laulupedagogi, jolla on opetuskokemusta eri ikäisten ja tasoisten laulajien parista yli 15 vuoden ajalta. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi (Sibelius-Akatemia, 2004) ja Estill Voice Training -opettajaksi (EMT, 2017).

Jenny opettaa tällä hetkellä pop-jazzlaulua Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja Metropolia AMK:ssa. Kaisan kanssa työskentelyssä Jennyä kiehtoo äänen ja liikkeen samankaltaisuuden äärellä oleminen, niiden yhteinen ydin jossain näkymättömissä, sekä niiden keskinäinen vuoropuhelu. 

Laulamisen ja laulun opettamisen ohella Jennyn intohimo on laulunkirjoitus. Se, miten tunteet tulevat näkyviksi äänen, musiikin, tarinoiden kautta. Vapaa-ajallaan Jenny harrastaa mm. nykytanssia ja lukemista sekä käy mielellään teattereissa ja elokuvissa. Jennyllä on 10- ja 6-vuotiaat pojat, joiden seurassa vapaa-ajan saa myös kulumaan lukuisin eri tavoin.

Kaisa Hahl on Liiketilan perustaja, tanssitaiteilija ja pedagogi. Hän on koulutukseltaan tanssitaiteen maisteri ja toiminut taideopettajana peruskouluissa ja lukiossa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Oman yrityksen perustamisen myötä Kaisa kehittää liikkeellis-taiteellisia hyvinvointipalveluja työelämään sekä toimii taidepedagogiikan opettajana aikuiskoulutuksessa mm. Helsingin ja Turun kesäyliopistojen ja Teatterikorkeakoulun järjestämissä opinnoissa.

Kaisalla (ja Mikolla) on kolme kouluikäistä lasta ja elämä vauhdikasta, joten oman tilan ottamisen ja rauhoittumisen taitoja on saanut opetella “vapaa-ajallakin”.

Kaisa liikehtii ja liikuttuu helposti ja vaikuttuu yhä uudestaan ja uudestaan musiikin ja tanssin mahdollisuuksista kurottaa johonkin. Johonkin mitä emme sanoilla voi ilmaista. Äänen ja liikkeen lisäksi Kaisaa inspiroi kuvataide, vesi, rakennukset ja tilat. Ja ihmiset.

Liiketila on Kaisan toteen käynyt unelma.