Liiketila
Liiketila on uusi taiteen ja liikkumisen keskus Helsingissä.
IMG-7854.JPG

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 
Kehollinen vuorovaikutus.jpg

Toukokuussa

Neurotieteen tohtori Hanna Poikosen ja Liiketilan perustaja, tanssitaiteen maisteri Kaisa Hahlin järjestämä Kehollinen vuorovaikutus -koulutus kaikille liikkeellisestä kommunikaatiosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Koulutus koostuu 45 minuutin mittaisesta kaikille sopivasta liikeharjoituksesta, neurotieteen luennosta ja keskustelusta. Mitä tapahtuu aivoissamme, kun liikumme samaan tahtiin/ eri tahtiin/ kaukana toisistamme/ lähellä toisiamme? Miten rakentaa luottamusta ryhmässä yksinkertaisten liikkeiden ja sanattoman viestinnän keinoin?

Hanna Poikonen on tanssija ja aivotutkija, jonka kehittämään WiseMotion-menetelmään pääsemme tutustumaan tässä koulutuksessa. Lue lisää www.wisemotionco.com

Seuraava koulutus torstaina 16.5.2019 klo 18-20.30

82€

Jos olet opiskelija, vanhempainvapaalla, työtön tai eläkeläinen, kysy alennuskoodia -20% Kaisalta: kaisa.hahl@liiketila.net

viiva.png

Rentoutus osana työpäivää

Työpäivän aikana lihaksemme rentoutuvat kun asiat sujuvat ja kiristyvät kohdatessamme meille haastavia tilanteita. Rentoutusharjoitus tuo rentoutumisen ja tietoisen liikkumisen taitoja osaksi arkeamme.

Tule kokeilemaan ohjattua lepohetkeä keskellä päivää klo 12.30-13 tai palautumista edistävää rentoutustuntia työpäivän jälkeen klo 16.30-17.15. Katso tuntien ajankohdat kalenterista ja ilmottaudu mukaan.

viiva.png

Yksi taulu kerrallaan -näyttely

Liiketilan näyttelyssä voit keskittyä yhteen teokseen rauhassa. Voit viipyillä taiteen äärellä istuen, seisten tai vaikka lattialla loikoillen. Tai piipahtaa pikaisesti paikalla.

Seuraava näyttely tulossa pian. Seuraa instagramissa @liiketilahelsinki

viiva.png

Liikettä taiteen äärellä

Ohjatut liiketuokiot taidenäyttelyssä.

viiva.png

Open oma liike

Palautumista edistävää rentouttavaa liikettä työviikon päätteeksi opettajille ja ohjaustehtävissä toimiville.

Kevään viimeiset tunnit pe 12.4. ja pe 3.5.

klo 16 - 17.30, 25 €

Ilmoittautuminen etukäteen viimeistään samana päivänä klo 13 mennessä. Tutustumiskerta kollegan kanssa 2 yhden hinnalla.